Κίνα βιομηχανικές φυγοκεντρικές αντλίες κατασκευαστής

Αντλώντας το νερό, που αντλεί την τιμή μας

Περίπου εμείς

Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
1 2 3 4 5
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
 • Το Gempump είναι το εργοστάσιο αντλιών που εγκρίνεται από ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001. Έχουμε επίσης το πιστοποιητικό του CE. Το εργοστάσιό μας είναι πάνω από 50.000 τετραγωνικά μέτρα

 • Το Gempump είναι το εργοστάσιο αντλιών έχει την επιλογή αντλιών του & η ομάδα σχεδίου, έρευνας και ανάπτυξης που βεβαιώνει παρέχει ότι αντλείτε στην επιλογή & το σχέδιο

 • Η τελευταία Co. λύσεων τεχνολογίας Shijiazhuang, ΕΠΕ είναι ένα πάνω από 10 έμπειρων έτη κατασκευαστών αντλιών (που καθιερώνονται στο 2010)

 • Έχουμε 10 πετώντας μηχανικούς αντλιών, μηχανικό engineerand 120 7 αντλιών υπάλληλοι. Έχουν την πλούσια εμπειρία στις φυγοκεντρικές υδραντλίες.

Παίρνω βιομηχανικές φυγοκεντρικές αντλίες & Μαγνητική φυγοκεντρική αντλία Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Ανατολική Ασία
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Αφρική
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
 • Εταιρεία Εμπορίας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : Gempump
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
 • Ετήσιες πωλήσεις : 100000-1000000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2010
 • Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η τελευταία Co. λύσεων τεχνολογίας Shijiazhuang, ΕΠΕ είναι ένα πάνω από 10 έμπειρων έτη κατασκευαστών αντλιών (που καθιερώνονται στο 2010) στη μεταλλεία και το μετάλλευμα, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, την εκβάθυνση και το βυθοκόρο, υδραυλικός, την άρδευση, τη μεταφορά πολτού, τη χημική ουσία, την κατασκευή, το θαλάσσιο νερό και τη μεταφορά κ.λπ. πετρελαίου & αερίου Το Gempump είναι το εργοστάσιο αντλιών έχει την επιλογή αντλιών του & η ομάδα σχεδίου, έρευνας και ανάπτυξης που βεβαιώνει παρέχει σας αποδοτικούς, την ενέργεια - αντλία πηλού αποταμίευσης, αντλία άμμου, υδραντλία, υδραντλία diesel, χημική αντλία, ηλιακή αντλία και αντλία άρδευσης στο πρόγραμμα επιλογής & σχεδίου, χρήσης και συντήρησης.

 

Κίνα Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το Gempump είναι το εργοστάσιο αντλιών που εγκρίνεται από ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001. Έχουμε επίσης το πιστοποιητικό του CE. Το εργοστάσιό μας είναι πάνω από 50.000 τετραγωνικά μέτρα με τον επαγγελματικό μηχανικό άνω των 20. Το ανώτατο βάρος μερών ρίψης που θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν χρόνο είναι 7 τόνοι. Και έχουμε την ικανότητα να παραγάγουμε 600 τόνους το μήνα και με τη διάσταση 6mx5.5mx2.5m φούρνων θερμικής επεξεργασίας. Τα ανώτατα μέρη θα μπορούσαμε να επεξεργαστούμε στη μηχανή είμαστε 6,4 μέτρα και έχουμε την ικανότητα να συγκεντρώσουμε την αντλία άνω των 1800mm και η ικανότητα γερανών μας είναι 30 τόνοι. Το ισχυρό, πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό είναι η ισχυρή εγγύηση για τα ποιοτικά προϊόντα των αντλιών πηλού, αντλία λυμάτων, υδραντλία, χημικές αντλίες, αντλίες πυρκαγιάς, αντλίες άρδευσης.

 

Κίνα Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Τεχνική οργάνωση πέντε ομάδων Gempump ομάδες Ε&Α: υδραυλική εφαρμοσμένη μηχανική, δομή υδραντλιών, νέα έρευνα και ανάπτυξη υλικών, ρίψη, που φορμάρουν κ.λπ. Εκτός από το συνήθως χρησιμοποιημένο CAD και άλλο λογισμικό σχεδίου, οι τεχνικές ομάδες χρησιμοποιούν επίσης CAPP το με τη βοήθεια υπολογιστή βιομηχανικό λογισμικό σχεδίου και υδραυλικό σχεδίου CFD. Συνδυάζουν τα έτη εμπειρίας στην πρακτική εφαρμογή των προϊόντων, επαναλαμβανόμενη χρήση της συντήρησης GIS, λογισμικό νερού ΠΣΔ και το λογισμικό συστημάτων ανάλυσης προσομοίωσης που καταδεικνύεται, υπολογισμοί, το θεωρητικό προϊόν υπολογισμών των αντλιών πηλού, αντλία λυμάτων, υδραντλία, χημικές αντλίες, αντλίες πυρκαγιάς, αντλίες άρδευσης είναι ακριβές και σύμφωνο με την πραγματική απόδοση. Που επιτρέπει στους χρήστες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σημαντικά μειώνοντας τις δαπάνες επένδυσης, βελτιώνει την ισχυρή ανταγωνιστικότητα πυρήνων Gempump. Τα προϊόντα Gempump περιλαμβάνουν την αντλία πηλού, την αντλία λυμάτων, την υδραντλία, την ανθεκτική στα οξέα ή χημική αντλία, τις αντλίες άρδευσης, τις αντλίες πυρκαγιάς, την ηλιακή αντλία και άλλα προϊόντα που εξάγονται σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Κίνα Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η εφαρμογή καλύπτει πολλούς τομείς, όπως η μεταλλεία και η ορυκτή επεξεργασία, το κουκκιστήρι, η μεταφορά εντοιχιζόμενων τμημάτων, η μεταλλεία, ο χάλυβας, η αντλία αποθείωσης, το νερό τροφών λεβήτων, η κατασκευή, η άρδευση, οι εγκαταστάσεις συντήρησης νερού, η επεξεργασία λυμάτων, η αποξήρανση και η παροχή νερού. Στην εποχή της γρήγορης ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ομάδα Gempump παίρνει το επιχειρηματικό πνεύμα «τελειότητα και τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων, εμπορικό σήμα γνωστό παγκοσμίως και πίστωση-που βασίζεται», ο επιχειρησιακός σκοπός «τα επιτεύγματα δημιουργεί την επιχείρηση εμπορικών σημάτων και τον πρωτοπόρο βιομηχανίας», για να σας βοηθήσει και να παρέχει την ποιότητα & τα φτηνά καινοτόμα προϊόντα!

 

Στοιχεία επικοινωνίας