Κίνα βιομηχανικές φυγοκεντρικές αντλίες κατασκευαστής

Αντλώντας το νερό, που αντλεί την τιμή μας

Ειδήσεις

May 31, 2021

FAQ

Συχνά ερωτήσεις

 

1. Ποιες είναι οι τιμές σας;

 

Το διαφορετικό πρότυπο έχει τη διαφορετική τιμή .we θα επιλέξει το πρότυπο σύμφωνα με τις παραμέτρους που παρέχετε. και έπειτα αναφέρουμε και κάνουμε τη σύμβαση .so πρώτος pls να προετοιμάσει τις παραμέτρους.

 

2. Έχετε μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής;

Όχι, δεν έχουμε την ελάχιστη ποσότητα διαταγής. μόνο μερικές φορές χρειάζεστε την αρκούδα το φορτίο στο λιμένα σας, τόσο πρώτα pls ελέγξτε τη δαπάνη φορτίου με την αποστολέα σας.

 

3. Μπορείτε cOem ή ODM;

Ναι, έχουμε την ισχυρή αναπτυσσόμενη ομάδα. Τα προϊόντα μπορούν να γίνουν σύμφωνα με request.you σας μπορούν να μου στείλουν το σχέδιο και μπορούμε να το κάνουμε σύμφωνα με.

 

4. Μπορείτε να παρέχετε τη σχετική τεκμηρίωση;

Ναι, μπορούμε να παρέχουμε την περισσότερη τεκμηρίωση συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών της ανάλυσης/της προσαρμογής Ασφάλεια Προέλευση, και άλλα έγγραφα εξαγωγής όπου required.also το σχέδιο περιλήψεων και διατομικό σχέδιο.

 

5. Ποια είναι η μέση χρονική ανοχή;

Για τα δείγματα, η χρονική ανοχή είναι περίπου 7 ημέρες. Για τη μαζική παραγωγή, η χρονική ανοχή είναι 20-30 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή κατάθεσης. Οι χρόνοι μολύβδου γίνονται αποτελεσματικοί όταν (1) λάβουμε την κατάθεσή σας, και (2) έχουμε την τελική έγκρισή σας για τα προϊόντα σας. Εάν οι χρόνοι μολύβδου μας δεν λειτουργούν με την προθεσμία σας, παρακαλώ πηγαίνετε πέρα από τις απαιτήσεις σας με την πώλησή σας. Σε όλες τις περιπτώσεις θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είμαστε σε θέση να κάνουμε so.we έχουμε πολλά ανταλλακτικά στο απόθεμα, έτσι η περίοδος παράδοσης δεν είναι μερικές φορές δύσκολη.

 

6. Ποια είδη μεθόδων πληρωμής δέχεστε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό μας, τη Western Union ή PayPal:
50% καταθέστε εκ των προτέρων, ισορροπία 50% ενάντια στο αντίγραφο B/L. προτιμάμε οι TT όροι .also L/C πληρωμής είναι εντάξει.

 

7. Ποια είναι η εξουσιοδότηση προϊόντων;

για μερικά μέρη, δίνουμε την εξουσιοδότηση σε ένα έτος, αλλά για τα βρεγμένα μέρη, συνήθως θα είναι 3-6months .this εξαρτάται από τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας

 

8. Εγγυάστε το χρηματοκιβώτιο και εξασφαλίζετε την παράδοση των προϊόντων;

Ναι, χρησιμοποιούμε πάντα υψηλό - η ποιοτική εξαγωγή packaging.we έχει εξαγάγει αυτό για σχεδόν 16 έτη, έτσι, μην ανησυχήστε για τη συσκευασία.

 

9. Πόσο περίπου οι στέλνοντας αμοιβές;

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τρόπο που επιλέγετε να πάρετε τα αγαθά. Εκφράστε είναι κανονικά ο γρηγορότερος αλλά και ακριβότερος τρόπος. Από το seafreight είναι η καλύτερη λύση για τα μεγάλα ποσά. Ακριβώς ποσοστά φορτίου μπορούμε μόνο να σας δώσουμε εάν ξέρουμε τις λεπτομέρειες του ποσού, του βάρους και του τρόπου. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

ΘΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για FAQ  0

Στοιχεία επικοινωνίας